Avantajele unui service membru AD Garage

 • Reparatii si intretinere pentru toate marcile de masini
  Oricare dintre cele 120 de service-uri AD Garage din Romania iti ofera servicii complete pentru orice marca de masina.
  Daca familia ta poseda masini de marci diferite, AD Garage-ul de langa casa se va putea ingriji de toate.

 • Calitate la un pret corect
  Piesele si produsele folosite in reteaua AD Garage sunt atent selectionate de echipe la nivel national si international, astfel incat sa putem garanta pentru cea mai buna calitate.
  Piesele poarta semnatura celor mai cunoscuti producatori de piese auto la nivel european, iar datorita puterii noastre de cumparare, atat la nivel national, cat si la nivel international, aveti intotdeauna garantia competitivitatii preturilor noastre.

 • Personal bine instruit si echipamente tehnice moderne
  Pentru a putea tine pasul cu ritmul ametitor in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice la masinile de ultima generatie, personalul din toate service-urile AD Garage participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp. Echipamentele de diagnoza de inalta clasa beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor, pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.

 • Garantie internationala pentru piese
  Pentru a-ti oferi servicii optime cand te afli in strainatate, AD International a dezvoltat un sistem de garantie internationala pentru 24 de luni pentru piesele de provenienta AD Garage. Garantia este valabila in toate tarile (*) in care este operationala o retea AD Garage. Garantia nu se aplica in cazul masinilor folosite pentru a obtine venituri (taxi, scoala auto) sau in cazul masinilor participante la competitii. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa contactezi cel mai apropiat AD Garage. (*) valabil in: A, B, CH, D, E, F, FIN, H, I, MA, NL, P, PL, S, TR, ROIn vederea facilitarii accesului clientilor la serviciile oferita de service-ul auto STAR M, va oferim posibilitatea de a va programa o deplasare pentru diagnoza sau reparatii folosind formularul accesibil aici.
 

S.C. STAR M 98 S.R.L
Adresa: Str. Barsanesti, nr. 23, sector 6, Bucuresti
CUI:11209410
Reg. Com.: J40/11685/1998
Copyright protected Serviceautomilitari.ro™
Design and programming by: Ro2.biz