logo

Constatari daune auto

page header

Constatari daune auto - Ai fost implicat intr-un accident? Lasa toate grijile pe seama noastra!

Oferim servicii de constatari daune auto adaptate nevoilor dvs., pentru a facilita procesul in cazul unei asigurari RCA sau Casco. Colaboram cu toate companiile de asigurari auto din Romania pentru a va oferi servicii de evaluare, gestionare a dosarelor, solutionare si reparatii complete ale masinii.

Constatari daune auto - deschidere dosar si reparatie auto

Top Custom Garage se ocupa de intregul proces de constatare a daunelor, de la evaluarea initiala pana la inchiderea dosarului. Echipa noastra autorizata analizeaza atent fiecare caz, gestioneaza pentru dvs dosarele de dauna, comunicand cu companiile de asigurari si prezentand documentatia necesara pentru a va asigura o solutionare cat mai rapida si eficienta.

Constatari Daune Auto - Avantajele tale cand apelezi la serviciile noastre

Colaborăm cu toți asigurătorii.

Indiferent unde ai polița RCA sau CASCO, echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate. Nu uita ca asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul si este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.

Primești mașină la schimb pe perioada reparației.

Știm cât este de neplăcut să rămâi fără mașină. De aceea, la TOP CUSTOM GARAGE primești mașină la schimb, pentru ați desfășura activitățile în mod normal cât timp noi ne ocupăm să rezolvăm rapid dosarul de daună și reparațiile complete!

Câștigi timp, nu trebuie să pierzi ore cu întocmirea dosarelor și birocrația.

Echipa TOP CUSTOM GARAGE se ocupă de toți pașii și primești consiliere pentru întocmirea dosarului de daună.

Rezolvi orice tip de reparație auto într-un singur service.

Fie că este vorba de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie sau alte servicii - avem un service de peste 1500mp, aparatură modernă și o echipă de profesioniști gata să repare rapid orice problemă auto. Efectuăm reparațiile doar cu piese originale și oferim garanție pe piese și lucrări.

Respectăm termenul promis!

Și noi ne dorim să finalizăm cât mai repede fiecare lucrare, respectând termenul promis și calitatea reparației. Vrem să pleci de la noi mulțumit și să ne recomanzi și altor prieteni! Vezi mai jos ce spun clienții noștri. Ne dorim ca tu să fii unul dintre ei.

Contacteaza-ne

Ai de făcut o reparatie la mașina ta? Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp!

Pasii in caz de accident auto si acte necesare pentru procesul de constatatari daune auto

Daca ai fost implicat intr-un accident auto cel mai probabil va urma sa apelezi la serviciile de constatari daune auto. Urmeaza acesti pasi la fata locului dupa accident pentru a te asigura ca ai luat toate masurile potrivite si ai obtinut toate actele necesare ulterior pentru constatarea rapida a daunelor si reparatiile rapide prin decontare auto.

  • 1. Ramai calm, evita cearta sau reactiile agresive si documenteaza accidentul prin fotografii de la fata locului in care sa se vada numerele de inmatriculare si pozitiile ambelor autovehicule. Daca exista martori, asigura-te ca ai luat datele lor.
  • 2. In functie de situatie, daca masinile sunt deplasabile si nu exista victime - elibereaza carosabilul. Daca exista victime trebuie sa apelezi cat mai repede 112.
  • 3. In caz de daune minore fara victime si daca sunt doar doua masini implicate in accident poti alege sa inchei intelegerea amiabila. De aici poti descarca formularul de intelegere amiabila. - am atasat documentul - pls sa punem un link de descarcare ca PDF.
  • 4. Daca esti cel pagubit este important sa te asiguri ca masina vinovatului are asigurare RCA valabila. Verifica documentele RCA si Permis de conducere sa fie valide si apoi completeaza corect formularul de constatare amiabila, incluzand datele partilor implicate, detaliile accidentului si schita acestuia.

Specialisti in constatatari daune auto si reparatii complete pentru masina ta

Ati fost implicat intr-un accident auto si trebuie sa va ocupati de documentatie si reparatii, dar procesul pare complicat si consumator de timp. Intelegem frustrarea si stresul cauzat de birocratia si demersurile implicate. Pe langa aceasta, va faceti griji in legatura cu reparatiile masinii? Top Custom Garage este aici pentru a va oferi solutii simple si eficiente.

Colaboram cu toate companiile de asigurari RCA si CASCO din Romania si ne ocupam de toate aspectele legate de documentatie si reparatii auto, respectand legislatia in vigoare. Cu o echipa de profesionisti si o reputatie excelenta in domeniu, va garantam servicii de cea mai inalta calitate si un timp minim de asteptare.

Nu lasati aceasta situatie sa va afecteze viata de zi cu zi! Contactati Top Custom Garage si va vom ajuta sa depasiti aceasta provocare si sa va recuperati masina in cel mai scurt timp.

Intrebari frecvente

Ce trebuie să fac dacă sunt implicat într-un accident de mașină?

Dacă sunteți implicat într-un accident de mașină, trebuie să luați următoarele măsuri: Asigurați-vă siguranța dvs și a celorlalți participanți la accident. Dacă există victime apelați serviciul de urgență 112 pentru a solicita asistență medicală și prezentarea poliției. Dacă mașinile se pot deplasa și nu există victime autovehiculele trebuie scoase în afară carosabilului.

Când trebuie să anunț poliția sau serviciul 112 în cazul unui accident auto?

Trebuie să anunțați poliția în cazul în care există victime, dacă nu ajungeți la o întelegere amiabilă cu celălalt șofer implicat în accident, dacă acesta refuză să prezinte documentele asigurării RCA și permisul auto sau acestea sunt expirate, dacă accidentul produs este urmare a unei infracțiuni prevăzute în Codul Rutier, cum ar fi: conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor, conducerea fără permis, sau a unui autovehicul neînmatriculat, sau cu numere false. Prezentarea la secția de poliție nu este necesară pentru conducătorii vehiculelor care încheie o constatare amiabilă de accident sau pentru conducătorii de vehicule care dețin o asigurare CASCO, iar accidentul de circulație a avut ca rezultat numai avarierea propriului vehicul.

Ce trebuie să fac dacă sunt implicat într-un accident auto ușor, fără victime ?

Dacă ați fost implicat într-un accident auto ușor, fără victime, aveți la dispoziție două metode de declarare a accidentelului: raportarea la secția de poliție pe raza căreia s-a produs accidentul sau prin procedura de constatare amiabilă.

Care sunt condițiile pentru inchierea unui procedurii de înțelegere amiabilă?

Dacă ați fost implicat într-un accident auto ușor fără victime și cu doar doi șoferi implicați puteți opta pentru inchierea procedurii de înțelege amiabilă. Pașii pe care trebuie să ii urmați sunt: Solicitați prezentarea asigurării RCA și a permisului auto a șoferului implicat în accident și prezentați și dvs documentele. Asigurați-vă că acestea sunt toate valabile și nu sunt expirate și faceți fotografii acestora. Este important să obțineți numele, adresa, numărul de telefon și detaliile asigurării pentru fiecare persoană implicată în accident. Faceți schimb de informații cu ceilalți participanți la accident, faceți schimb de documente și stabiliți condițiile completării forumularului de constatare amiabilă. Faceți poze la fața locului. Aveți grijă ca în fotografii să se vadă numerele mașinilor implicate și cât mai multe detalii de la fața locului. Acest lucru poate ajuta la dovedirea cine este vinovat de accident și la determinarea gradului de daune. Asigurați-vă că faceți poze la ambele mașini, la semnele de circulație și la orice alte elemente relevante, cum ar fi condițiile meteorologice sau starea drumului. Dacă există martori solicitați numerele de telefon de contact. Completați formularul de constatare amiabilă.

Cum se completează formularul de constatare amiabilă?

Completați împreuna cu celălalt șofer pe loc (sau ulterior) formularul de constatare amiabilă pe care îl primți o dată cu asigurare. Acesta se completează într-un singur exemplar de către ambii șoferi implicați în accident. Dacă ești șoferul care a produs accidentul, vei completă rubrica Vehicul A, în timp ce secțiunea Vehicul B privește șoferul autoturismul păgubit; Completează cu atenție, folosește majuscule și fără modificări sau tăieturi. Realizează schița accidentului de comun acord cu celălat conducător auto; Verifică datele completate de cealaltă persoană implicată în accident să fie corect scrise; Formularul are 2 pagini autocopiative și fiecare pastrează un exemplar, având aceeași valoarea juridică;

Ce trebuie să fac pentru a repara mașina într-un service auto folosind asigurarea auto CASCO?

Dacă dețineți o asigurare facultativă CASCO vă puteți repara mașina în orice service auto. Asigurați-vă că alegeți un service auto de încredere, care vă oferă transparență, vă menține informat pe toată perioada, respectă termenul de reparație promis și care oferă garanții pentru lucrările efectuate.

Ce trebuie să fac pentru a repara mașina într-un service auto folosind asigurarea auto RCA?

Anunțați compania de asigurări auto a vinovatului cât mai repede posibil după producerea accidentului pentru a acoperi daunele auto prin asigurarea RCA. Dacă polița ta RCA are inclusă clauza de decontare directă, ai posibilitatea să te adresezi direct propriului asigurător RCA pentru deschiderea dosarului de dauna, fără a mai merge la asigurătorul RCA al persoanei responsabile de producerea accidentului . Asigurați-vă că alegeți un service auto de încredere, care va oferă transparentă, vă menține informat pe toată perioada, respectă termenul de reparație promis și care oferă garanții pentru lucrările efectuate. Nu uită că asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul și este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.Contactează un expert în dosare dauna Top Custom Garage și noi ne vom ocupă de toți pașii, inclusiv reparația mașinii tale rapid în service-ul auto din București. Experții noștri te vor informa cu privire la documentele necesare pentru avizarea daunei în baza asigurării RCA și vor ține legătura cu asiguratorul. În plus, vei primi mașină la schimb pe perioada reparației. Indiferent unde ai polița RCA echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate.

Ce documente am nevoie pentru deschiderea unui dosar de reparație auto prin RCA?

Contactează un expert în dosare dauna Top Custom Garage și noi ne vom ocupă de toți pașii, inclusiv reparația mașinii tale rapid în service-ul auto din București. Experții noștri te vor informa cu privire la Documentele necesare pentru avizarea daunei în baza asigurării RCA și vei scăpa de orice griji. Indiferent unde ai polița RCA echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate. Nu uită că asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul și este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.

Ce documente am nevoie pentru deschiderea unui dosar de reparație auto prin CASCO?

Contactează un expert în dosare dauna Top Custom Garage și noi ne vom ocupă de toți pașii, inclusiv reparația mașinii tale rapid în service-ul auto din București. Experții noștri te vor informa cu privire la documentele necesare pentru avizarea daunei în baza asigurării CASCO.

Te-ar mai putea interesa si: Vopsitorie Auto , Tinichigerie Auto, Mecanica si electrica
Live Chat