­čĆĚ´ŞĆ­čÜŚPROMOTIA LUNII­čÜŚ­čĆĚ´ŞĆ

Geometrie Computerizata

Se recomand─â ca la momentul schimb─ârii oric─ârui element din cadrul sistemului de direc┼úie (bielet─â, buc┼č─â, pivot, cap─ât de bar─â etc.), sau al sistemului de suspensie (amortizor, arc) s─â se efectueze geometria ro┼úilor, pentru corectarea eventualelor deficien┼úe care apar odat─â cu aceste schimb─âri.

De asemenea, la ├«nlocuirea anvelopelor se recomand─â echilibrarea acestora ┼či efectuarea geometriei ro┼úilor, ┼čtiut fiind faptul c─â o anvelop─â dezechilibrat─â conduce nu numai la uzur─â prematur─â a acesteia dar antreneaz─â dup─â sine ┼či uzura elementelor sistemului de direc┼úie ┼či suspensie.

Reglarea geometriei sistemului de direcţie la puntea faţă+spate se realizează în conformitate cu valorile prescrise de fabricant.

O dereglare a unuia sau a mai multor unghiuri ale suspensiei are ca rezultate manevrarea imprecis─â a autovehiculului, tocirea anvelopelor ┼či incapacitatea automobilului de a merge rectiliniu.

Unghiurile care se regleaza sunt: unghiul de c─âdere al ro┼úii, unghiul de convergen┼ú─â ┼či unghiul de ├«nclinare a pivotului fuzetei.

┬ę Copyright 2022 Serviceautomilitari by Devion.ro
0731.000.731 Porneste catre service