logo

Oferte speciale

page header

OFERTA Incarcare freon auto

La Top Custom Garage, ne angajam sa va oferim cel mai bun serviciu de incarcare freon auto, garantand performante optime si asigurand un confort perfect in orice conditii meteo. Cu serviciul de incarcare cu freon auto, sistemul de climatizare al masinii va functiona in mod eficient.

Folosim aparatura performanta si de ultima generatie pentru a curata, incarca cu freon si verifica etanseitatea sistemului de aer conditionat. De asemenea, ne asiguram ca se foloseste freonul potrivit si cantitatea adecvata de ulei, conform recomandarilor producatorului masinii.

Prin incarcarea cu freon auto, mentinerea nivelului corect de freon si verificarea periodica a sistemului de aer conditionat, va asigurati ca masina functioneaza in conditii optime. Recomandarile generale sugereaza verificarea nivelului de freon si a sistemului de aer conditionat cel putin o data pe an, in special inainte de sezonul cald, cand sistemul de racire va fi folosit intensiv. Cu toate acestea, in functie de utilizarea masinii si de conditiile de mediu, aceste controale pot fi necesare mai des.

Incarcare cu freon pret

Incarcarea cu freon traditional (R134A) costa 150 lei, iar pentru cantitati de freon care depasesc 500 de grame, pretul suplimentar este de 20 lei/100 grame.

Incarcarea cu freon ecologic (R1234YF) costa 450 lei, iar pentru cantitati de freon care depasesc 500 de grame, pretul suplimentar este de 70 lei/100 grame.

Pachete SERVICE AUTO

Indiferent care sunt nevoile tale, efectuam orice fel de intervenție. La Top Custom Garage găsești servicii de calitate la prețuri rezonabile.

oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale
oferte speciale

Voucher 10% CADOU la reparațiile pe asigurare!

Ai de făcut o reparație pe asigurare ? Nici o problemă, vino la noi și ai 10%avantaj client din costul total al reparației.

Ce înseamnă asta ? Îți oferim 10% din totalul reparației oferite de asigurător. Cei 10% se oferă sub formă de voucher pe care poți să îl folosești la orice intervențiela noi în service..

Exemplu: dacă reparația ta a costat 2000 euro, o să primești un voucher de 200 euro cu care îți poți face orice fel de intervenție la noi în service, fie că este vorba de mecanică, tinichigerie, geometrie, încărcare cu freon a instalației de aer condiționat, vopsitorie, diagnoză auto , kit ambreiaj, kit distribuție sau orice altă intervenție necesară pentru mașină.

Voucher
Live Chat