Ai fost implicat într-un accident auto? Lasă toate grijile pe seama noastră!

Dacă ești în căutarea unui service în București pentru reparații prin dosare de daună auto ai ajuns unde trebuie! La TOP CUSTOM GARAGE vei găsi toate avantajele! Ne ocupăm de gestionarea dosarelor RCA sau CASCO și reparații auto complete!

De ce să alegi TOP CUSTOM GARAGE?

 • Primești mașină la schimb pe perioada reparației.

  Știm cât este de neplăcut să rămâi fără mașină. De aceea, la TOP CUSTOM GARAGE primești mașină la schimb, pentru ați desfășura activitățile în mod normal cât timp noi ne ocupăm să rezolvăm rapid dosarul de daună și reparațiile complete!

 • Primești 10% din totalul reparației oferite de asigurător.

  Cei 10% se oferă sub formă de voucher pe care poți să îl folosești la orice intervenție în service. Exemplu: dacă reparația ta a costat 2000 euro, o să primești un voucher de 200 euro cu care îți poți face orice fel de intervenție la noi în service.

 • Câștigi timp, nu trebuie să pierzi ore cu întocmirea dosarelor și birocrația.

  Echipa TOP CUSTOM GARAGE se ocupă de toți pașii și primești consiliere pentru întocmirea dosarului de daună.

 • Rezolvi orice tip de reparație auto într-un singur service.

  Fie că este vorba de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie sau alte servicii - avem un service de peste 1500mp, aparatură modernă și o echipă de profesioniști gata să repare rapid orice problemă auto. Efectuăm reparațiile doar cu piese originale și oferim garanție pe piese și lucrări.

 • Colaborăm cu toți asigurătorii.

  Indiferent unde ai polița RCA sau CASCO, echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate. Nu uita ca asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul si este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.

  asiguratori reparatii dauna
 • Respectăm termenul promis!

  Și noi ne dorim să finalizăm cât mai repede fiecare lucrare, respectând termenul promis și calitatea reparației. Vrem să pleci de la noi mulțumit și să ne recomanzi și altor prieteni! Vezi mai jos ce spun clienții noștri. Ne dorim ca tu să fii unul dintre ei.

Contactează acum echipa Top Custom Garage și rezolvă simplu și rapid!

CONTACTEAZA-NE: 0766649368 [email protected]
Ai de făcut o reparatie la mașina ta? Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp!
© Copyright 2022 Serviceautomilitari by Devion.ro
0731.000.731 Porneste catre service