Ai fost implicat într-un accident auto? Lasă toate grijile pe seama noastră!

Dacă ești în căutarea unui service în București pentru reparații prin dosare de daună auto ai ajuns unde trebuie! La TOP CUSTOM GARAGE vei găsi toate avantajele! Ne ocupăm de gestionarea dosarelor RCA sau CASCO și reparații auto complete!

De ce să alegi TOP CUSTOM GARAGE?

 • Primești mașină la schimb pe perioada reparației.

  Știm cât este de neplăcut să rămâi fără mașină. De aceea, la TOP CUSTOM GARAGE primești mașină la schimb, pentru ați desfășura activitățile în mod normal cât timp noi ne ocupăm să rezolvăm rapid dosarul de daună și reparațiile complete!

 • Primești 10% din totalul reparației oferite de asigurător.

  Cei 10% se oferă sub formă de voucher pe care poți să îl folosești la orice intervenție în service. Exemplu: dacă reparația ta a costat 2000 euro, o să primești un voucher de 200 euro cu care îți poți face orice fel de intervenție la noi în service.

 • Câștigi timp, nu trebuie să pierzi ore cu întocmirea dosarelor și birocrația.

  Echipa TOP CUSTOM GARAGE se ocupă de toți pașii și primești consiliere pentru întocmirea dosarului de daună.

 • Rezolvi orice tip de reparație auto într-un singur service.

  Fie că este vorba de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie sau alte servicii - avem un service de peste 1500mp, aparatură modernă și o echipă de profesioniști gata să repare rapid orice problemă auto. Efectuăm reparațiile doar cu piese originale și oferim garanție pe piese și lucrări.

 • Colaborăm cu toți asigurătorii.

  Indiferent unde ai polița RCA sau CASCO, echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate. Nu uita ca asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul si este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.

  asiguratori reparatii dauna
 • Respectăm termenul promis!

  Și noi ne dorim să finalizăm cât mai repede fiecare lucrare, respectând termenul promis și calitatea reparației. Vrem să pleci de la noi mulțumit și să ne recomanzi și altor prieteni! Vezi mai jos ce spun clienții noștri. Ne dorim ca tu să fii unul dintre ei.

Contactează acum echipa Top Custom Garage și rezolvă simplu și rapid!

CONTACTEAZA-NE: 0766649368 office@serviceautomilitari.ro

Intrebari frecvente

Dacă sunteți implicat într-un accident de mașină, trebuie să luați următoarele măsuri: Asigurați-vă siguranța dvs și a celorlalți participanți la accident. Dacă există victime apelați serviciul de urgență 112 pentru a solicita asistență medicală și prezentarea poliției. Dacă mașinile se pot deplasa și nu există victime autovehiculele trebuie scoase în afară carosabilului.

Trebuie să anunțați poliția în cazul în care există victime, dacă nu ajungeți la o întelegere amiabilă cu celălalt șofer implicat în accident, dacă acesta refuză să prezinte documentele asigurării RCA și permisul auto sau acestea sunt expirate, dacă accidentul produs este urmare a unei infracțiuni prevăzute în Codul Rutier, cum ar fi: conducerea sub influența alcoolului sau a drogurilor, conducerea fără permis, sau a unui autovehicul neînmatriculat, sau cu numere false. Prezentarea la secția de poliție nu este necesară pentru conducătorii vehiculelor care încheie o constatare amiabilă de accident sau pentru conducătorii de vehicule care dețin o asigurare CASCO, iar accidentul de circulație a avut ca rezultat numai avarierea propriului vehicul.

Dacă ați fost implicat într-un accident auto ușor, fără victime, aveți la dispoziție două metode de declarare a accidentelului: raportarea la secția de poliție pe raza căreia s-a produs accidentul sau prin procedura de constatare amiabilă.

Dacă ați fost implicat într-un accident auto ușor fără victime și cu doar doi șoferi implicați puteți opta pentru inchierea procedurii de înțelege amiabilă. Pașii pe care trebuie să ii urmați sunt: Solicitați prezentarea asigurării RCA și a permisului auto a șoferului implicat în accident și prezentați și dvs documentele. Asigurați-vă că acestea sunt toate valabile și nu sunt expirate și faceți fotografii acestora. Este important să obțineți numele, adresa, numărul de telefon și detaliile asigurării pentru fiecare persoană implicată în accident. Faceți schimb de informații cu ceilalți participanți la accident, faceți schimb de documente și stabiliți condițiile completării forumularului de constatare amiabilă. Faceți poze la fața locului. Aveți grijă ca în fotografii să se vadă numerele mașinilor implicate și cât mai multe detalii de la fața locului. Acest lucru poate ajuta la dovedirea cine este vinovat de accident și la determinarea gradului de daune. Asigurați-vă că faceți poze la ambele mașini, la semnele de circulație și la orice alte elemente relevante, cum ar fi condițiile meteorologice sau starea drumului. Dacă există martori solicitați numerele de telefon de contact. Completați formularul de constatare amiabilă.

Completați împreuna cu celălalt șofer pe loc (sau ulterior) formularul de constatare amiabilă pe care îl primți o dată cu asigurare. Acesta se completează într-un singur exemplar de către ambii șoferi implicați în accident. Dacă ești șoferul care a produs accidentul, vei completă rubrica Vehicul A, în timp ce secțiunea Vehicul B privește șoferul autoturismul păgubit; Completează cu atenție, folosește majuscule și fără modificări sau tăieturi. Realizează schița accidentului de comun acord cu celălat conducător auto; Verifică datele completate de cealaltă persoană implicată în accident să fie corect scrise; Formularul are 2 pagini autocopiative și fiecare pastrează un exemplar, având aceeași valoarea juridică;

Dacă dețineți o asigurare facultativă CASCO vă puteți repara mașina în orice service auto. Asigurați-vă că alegeți un service auto de încredere, care vă oferă transparență, vă menține informat pe toată perioada, respectă termenul de reparație promis și care oferă garanții pentru lucrările efectuate.

Anunțați compania de asigurări auto a vinovatului cât mai repede posibil după producerea accidentului pentru a acoperi daunele auto prin asigurarea RCA. Dacă polița ta RCA are inclusă clauza de decontare directă, ai posibilitatea să te adresezi direct propriului asigurător RCA pentru deschiderea dosarului de dauna, fără a mai merge la asigurătorul RCA al persoanei responsabile de producerea accidentului . Asigurați-vă că alegeți un service auto de încredere, care va oferă transparentă, vă menține informat pe toată perioada, respectă termenul de reparație promis și care oferă garanții pentru lucrările efectuate. Nu uită că asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul și este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.Contactează un expert în dosare dauna Top Custom Garage și noi ne vom ocupă de toți pașii, inclusiv reparația mașinii tale rapid în service-ul auto din București. Experții noștri te vor informa cu privire la documentele necesare pentru avizarea daunei în baza asigurării RCA și vor ține legătura cu asiguratorul. În plus, vei primi mașină la schimb pe perioada reparației. Indiferent unde ai polița RCA echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate.

Contactează un expert în dosare dauna Top Custom Garage și noi ne vom ocupă de toți pașii, inclusiv reparația mașinii tale rapid în service-ul auto din București. Experții noștri te vor informa cu privire la Documentele necesare pentru avizarea daunei în baza asigurării RCA și vei scăpa de orice griji. Indiferent unde ai polița RCA echipa TOP CUSTOM GARAGE gestionează dosarul și îți oferă consultanță de specialitate. Nu uită că asigurătorul de polițe RCA NU îți poate impune service-ul și este DREPTUL tău să alegi unde vrei să îți repari mașina.

Contactează un expert în dosare dauna Top Custom Garage și noi ne vom ocupă de toți pașii, inclusiv reparația mașinii tale rapid în service-ul auto din București. Experții noștri te vor informa cu privire la documentele necesare pentru avizarea daunei în baza asigurării CASCO.

Ai de făcut o reparatie la mașina ta? Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în cel mai scurt timp!
© Copyright 2023 Serviceautomilitari by Devion.ro
0731.000.731 Porneste catre service